Internet Marketing

Google Adwords

Wilt u meer relevante bezoekers op uw website? Dit kan met Google Adwords.

Google geeft jou met Adwords de mogelijkheid om je onderneming of webshop te adverteren op andere websites en wij kunnen je helpen een succesvolle Google Adwords campagne op te zetten. Het mooie van deze tool is dat je pas betaalt als er op je advertentie wordt geklikt en dat het alleen op internetgebruikers is gericht die al interesse hebben getoond in een soortgelijk product als het jouwe. Google Adwords geeft je dus een krachtige manier van adverteren onder de juiste doelgroep. Als eigenaar van een webshop of andere onderneming kan Google Adwords vandaag de dag niet meer uit je internetmarketing strategie ontbreken.

Varianten

Wanneer u kiest voor Google Adwords internet marketing, bieden wij u graag drie varianten aan: Adwords Extra en Adwords Premium.
Hieronder vindt u de verschillende varianten, en de daarbij behorende eigenschappen.

Adwords Extra

1 landingspagina
Maatwerk campagne
Optimalisatie van klikprijs, zoektermen en advertentietekst
Informatie over resultaten van uw campagne
Telefonische helpdesk
Inleg tot €500,-

€200,- p/maand

opstartkosten: €249,-

Bestel nu

Adwords Premium

Meerdere landingspagina’s mogelijk
Maatwerk campagne
Voortdurende optimalisatie van klikprijs, zoektermen en advertentietekst
Informatie over resultaten van uw campagne
Telefonische helpdesk
Budget inleg zelf bepalen
Inleg vanaf €500,-

€500,- p/maand

opstartkosten: €349,-

Bestel nu

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Eén van de dingen waarmee wij jou kunnen helpen is zoekmachine optimalisatie. NetSimpel SEO internet marketingHierbij streven wij naar een hoge plek in de zoekresultaten door middel van het toepassen van de SEO-principes. Dit doen we onder andere door de meta data correct in te voeren en door de meta description per item zo in te stellen dat de zoekmachines jouw website vinden als de relevante zoektermen worden ingetypt. Ook zullen we je website onder de loep nemen en een goede distributie van deze zoektermen realiseren, zowel in je teksten als de omschrijvingen van je foto’s. We maken ook gebruik van andere technieken zoals linkbuilding, multimedia toepassingen en het analyseren van de architectuur van je site. Zo weet je zeker dat jouw website meer bezoekers trekt die daarnaast ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw product.

Conversie optimalisatie

Een ander belangrijk aspect van internetmarketing is conversie-optimalisatie. Want je wilt niet alleen geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Uiteindelijk gaat het om het rendement: de bezoekers moeten ook klant worden of een product aanschaffen uit je webshop. Het meten van dit rendement heet conversie-optimalisatie. Netsimpel kan jouw conversie-optimalisatie verzorgen. Dit doen wij door middel van het regelmatig testen, analyseren en optimaliseren van jouw website. Dankzij de resultaten van onze onderzoeken krijg je meer inzicht in jouw doelgroep.

Social media

Als ondernemer kun je niet zonder actieve sociale mediakanalen. Toch is het inzetten van Social Media voor jouw onderneming of webshop vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Dit heeft alles te maken met het feit dat het onderhouden van Social Media kanalen zo tijdrovend is. Ook vergt het een specifieke deskundigheid. Bij Netsimpel beschikken wij over alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om Social Media actief in te zetten voor klantenbinding en klantwerving. Als ondernemer heb je er dan geen omkijken meer naar.

Social media Advertenties

Creëer meer interactie met bezoekers op uw Facebookpagina
Social Media Campagnes worden opgezet en begeleid door social Media experts
Ontwerp professionele advertenties
Bereik vanaf 1000 tot en met 400.000 desgewenst
Maandelijkse rapportage van resultaten

€95,- p/maand

Opstartkosten €175,-

Bestel nu

Social media Beheer

Social Media strategie
Concurrentie analyse
Doelgroep analyse
Creëren en plaatsen berichten op Facebook en Twitter
Website integratie
Continue groei van Likes en volgers

€225,- p/maand

Opstartkosten €350,-

Bestel nu

OBI4wan

Met OBI4wan kunt u gemakkelijk uw social media kanalen bijhouden. Met OBI4wan bieden wij u de mogelijkheid om Social Media actief in te zetten voor klantenbinding en klantwerving. Met OBI4wan hoeft u niet meer dagelijks achter u Facebook, Twitter of andere social media kanalen te zitten. Met OBI4wan kunt u social media posts zelf inplannen. U kunt ook rapporten bekijken zodat u altijd op de hoogte bent van de activiteiten op en rondom uw social media pagina’s. OBI4wan is  een ideale tool om u social media up to date te houden.

Social Media OBI4wan

Reageer via social media, fora of reviewsites, direct en vanuit één efficiënte en gebruiksvriendelijke omgeving.

Communiceer via de geïntegreerde oplossing voor WhatsApp en Facebook Messenger.

Publiceer, plan en meet al je verschillende social media campagnes met een handige contentkalender.

Met behulp van social analytics en uitgebreide rapportages meet je de impact en het bereik van je boodschap.

€100,- p/maand

Bestel nu