Internet Marketing

Google Adwords

Wilt u meer relevante bezoekers op uw website? Dit kan met Google Adwords.

Door het starten van een Google Adwords campagne wordt uw advertentie hooggeplaatst in de zoekresultaten. Onze internet marketing deskundige zijn constant bezig om de juiste zoekwoorden te koppelen aan u advertentie. Door het optimaliseren van deze zoekwoorden zorgen wij dat uw advertentie alleen op relevante plekken getoond wordt. Hierdoor kunt u uw doelgroep gemakkelijk bereiken en naar uw website leiden. Met Google Adwords haalt u meer rendement uit uw online campagnes. Google Adwords is de sleutel om nieuwe klanten te scoren.

Varianten

Wanneer u kiest voor Google Adwords internet marketing, bieden wij u graag drie varianten aan: Adwords Extra en Adwords Premium.
Hieronder vindt u de verschillende varianten, en de daarbij behorende eigenschappen.

Adwords Extra

1 landingspagina
Maatwerk campagne
Optimalisatie van klikprijs, zoektermen en advertentietekst
Informatie over resultaten van uw campagne
Telefonische helpdesk
Inleg tot €500,-

€200,- p/maand

opstartkosten: €249,-

Bestel nu

Adwords Premium

Meerdere landingspagina’s mogelijk
Maatwerk campagne
Voortdurende optimalisatie van klikprijs, zoektermen en advertentietekst
Informatie over resultaten van uw campagne
Telefonische helpdesk
Budget inleg zelf bepalen
Inleg vanaf €500,-

€500,- p/maand

opstartkosten: €349,-

Bestel nu

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk aspect van internet marketing. NetSimpel SEO internet marketingHoe hoger u staat in een zoekmachine, hoe meer kans op een klant! Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij niet alleen voor een hoge plek in de zoekresultaten maar ook dat uw website vindbaar is bij relevante zoekwoorden. Hierdoor krijgt u meer relevant zoekverkeer op uw website. Zoekmachine optimalisatie is dus een belangrijk aspect voor de vindbaarheid van uw website. Als uw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines trekt u meer bezoekers aan die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

Conversie optimalisatie

Bij internet marketing draait het natuurlijk om het verhogen van uw conversies. Met conversie-optimalisatie verhoogt u het aantal bezoekers die het doel behalen op uw website, bijvoorbeeld het kopen van een product. Hoe beter uw website geoptimaliseerd is hoe meer mensen dit doel halen. Dat betekent voor u een hoger rendement. Door middel van regelmatig meten, analyseren en testen optimaliseren wij constant uw website. Met conversie optimalisatie krijgt u inzicht in uw doelgroep en ziet u wat wel en niet werkt.

Social media

Bij NetSimpel houdt wij uw sociale mediakanalen springlevend! Het succesvol inzetten van Social Media vraagt veel tijd en specifieke deskundigheid. Wij bieden u de mogelijkheid om Social Media actief in te zetten voor klantenbinding en klantwerving zonder dat het u tijd en inspanning kost!
Vanuit een weloverwogen strategie brengen wij uw onderneming actief en continue onder de aandacht van uw (potentiële) klanten. Deze strategie komt voort uit het samenvoegen van uw kennis van de branche waarin uw onderneming actief is en onze ervaring en deskundigheid op het gebied van Social Media.

Social media Advertenties

Creëer meer interactie met bezoekers op uw Facebookpagina
Social Media Campagnes worden opgezet en begeleid door social Media experts
Ontwerp professionele advertenties
Bereik vanaf 1000 tot en met 400.000 desgewenst
Maandelijkse rapportage van resultaten

€95,- p/maand

Opstartkosten €175,-

Bestel nu

Social media Beheer

Social Media strategie
Concurrentie analyse
Doelgroep analyse
Creëren en plaatsen berichten op Facebook en Twitter
Website integratie
Continue groei van Likes en volgers

€225,- p/maand

Opstartkosten €350,-

Bestel nu

OBI4wan

Met OBI4wan kunt u gemakkelijk uw social media kanalen bijhouden. Met OBI4wan bieden wij u de mogelijkheid om Social Media actief in te zetten voor klantenbinding en klantwerving. Met OBI4wan hoeft u niet meer dagelijks achter u Facebook, Twitter of andere social media kanalen te zitten. Met OBI4wan kunt u social media posts zelf inplannen. U kunt ook rapporten bekijken zodat u altijd op de hoogte bent van de activiteiten op en rondom uw social media pagina’s. OBI4wan is  een ideale tool om u social media up to date te houden.

Social Media OBI4wan

Reageer via social media, fora of reviewsites, direct en vanuit één efficiënte en gebruiksvriendelijke omgeving.

Communiceer via de geïntegreerde oplossing voor WhatsApp en Facebook Messenger.

Publiceer, plan en meet al je verschillende social media campagnes met een handige contentkalender.

Met behulp van social analytics en uitgebreide rapportages meet je de impact en het bereik van je boodschap.

€100,- p/maand

Bestel nu