Mobiele app

App Ontwikkeling

Het hebben van een app kan veel voordelen brengen voor uw bedrijf, het is een app makenstukje extra service naar de klanten toe. Wij van NetSimpel hebben al veel ervaring in app ontwikkeling en willen u dan ook graag helpen om een mooie en gebruiksvriendelijke app te lanceren. Wij kunnen een app ontwikkelen voor alle besturingssystemen (bijvoorbeeld IOS of Android). Na het lanceren van uw app kunnen uw (potentiële) klanten de app downloaden vanuit een app store, u kunt zelf bepalen of ze voor de app moeten betalen of dat de app gratis is.

Als u liever een app heeft die gebruikers niet hoeven te downloaden dan kunt u kiezen voor een hybride app. Een hybride app is een app die via uw website wordt weergeven. Zo is uw website altijd gebruiksvriendelijk en hoeven uw klanten hiervoor niks te doen.

Bij het maken van een app is het erg belangrijk dat het uw doelgroep aanspreekt, daarom maken wij ook alleen apps op maat. Met een app op maat kunnen wij de app precies inrichten naar uw wensen en die van de doelgroep.