Mobiele app

App Ontwikkeling

Mobiele App
app makenIedereen die in het bezit is van een smartphone kent ze wel: mobiele apps. Apps of ‘mobiele applicaties’ zijn bedoeld om het smartphonegebruik te vereenvoudigen. Er zijn apps voor nieuws en sport, maar bijvoorbeeld ook voor de weersverwachting, het regelen van bankzaken en het luisteren van muziek. Webapps zijn directe links naar de mobiele versie van je website. Je kunt deze apps heel eenvoudig downloaden waarna ze opgeslagen worden op jouw telefoon. Vervolgens kun je met één enkele aanraking toegang krijgen tot een schat aan informatie.

De voordelen van een mobiele app
Mobiele apps of webapps zijn allang niet meer het monopolie van enkele instanties. Steeds meer grote en kleine ondernemers ontdekken de voordelen van mobiele- en/of webapplicaties. Het is immers een mooie manier om jouw klanten een extra service te kunnen bieden of je webshop gemakkelijker toegankelijk te maken. Zo kun je de app gebruiken om jouw klanten te informeren over producten, diensten of aanbiedingen. Een mobiele app heeft echter nog veel meer voordelen. De app kan ook ingezet worden voor interactieve doeleinden. Klanten kunnen de app gebruiken om vragen te stellen, een klacht in te dienen of een reservering door te geven. Op die manier blijf je als onderneming heel toegankelijk voor je klanten.

Wij leveren maatwerk
Een app kan alleen succesvol zijn wanneer de doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken. Daarom leveren wij alleen maatwerk. Dit stelt ons in staat om de app of webapplicatie in te richten naar de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Jij als ondernemer of webshop eigenaar bepaalt of de klanten jouw app tegen betaling of kosteloos kunnen downloaden.