Over ons

NetSimpel strategie

Professionele oplossingen voor uw bedrijf.

Om uw organisatie succesvol te laten opereren, dient u keuzes te maken die niet altijd even gemakkelijk zijn. Uw keuzes maken het verschil tussen het wel en niet realiseren van uw doelstellingen en tussen meer of minder klanten.

We willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuzes. Sinds jaar en dag hebben we ervaring hiermee en weten hoe we u het best kunnen ondersteunen op de weg naar succes. Netsimpel ondersteunt u ook graag in het in kaart brengen van uw organisatie. Samen met u kunnen wij een strategie bedenken die voor uw bedrijf succesvol is. Wij zorgen met onze full service ervoor dat u steeds een stap voorblijft op uw concurrenten.

WAAROM NETSIMPEL?

Voor uw organisatie is het belangrijk gezien te worden door potentiele klanten. Uw kwaliteit kan een doorslaggevende rol spelen. Netsimpel helpt u daarom graag met het bereiken van deze doelen. Niet elke organisatie is hetzelfde, daarvoor is het bieden van maatwerk een must. Tevens zorgen wij met onze full service ervoor dat uw organisatie een professionele uitstaling heeft en online goed te vinden is.

Flexibel

Wij zetten ons in voor het realiseren van uw wensen. Daarom zijn wij als Netsimpel ook erg flexibel. Afhankelijk van de situatie passen wij ons aan en wij bieden veel mogelijkheden aan.

Vaste en betaalbare tarieven

Bij Netsimpel hanteren wij vaste tarieven, betaalbaar voor iedereen. U hoeft niet bang te zijn voor een te hoge rekening of voor onverwachte kosten.

Goed bereikbare helpdesk

Hulp waar u echt iets aan heeft! Wij doen er alles aan om u een zo goed mogelijke service te bieden. Daarom zijn wij ook makkelijk bereikbaar. Zit u met vragen, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail bereiken.

Snelle levering

Met onze professionele medewerkers zorgen we ervoor dat u binnen no-time uw product(en) geleverd krijgt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van uw product(en).

Makkelijk te onderhouden

Bij bepaalde producten, zoals een eigen website of een Facebookpagina, is onderhoud erg belangrijk. Met onze service zorgen we ervoor dat we deze producten zo eenvoudig mogelijk voor u houden. Zo kunt u hem zelf makkelijk onderhouden.

Geen verassingen achteraf

Wij geven u een vaste prijs en daar komen geen onverwachte kosten meer bij. Wij leveren uw producten allemaal netjes en klaar voor gebruik. Zo krijgt u geen ongewenste verassingen achteraf.