Web ontwikkeling

Web ontwikkeling

Ook jouw onderneming heeft een unieke doelgroep. Deze doelgroep vereist een unieke aanpak. Netsimpel kan je hierbij helpen. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een informatieve website, een webshop of web applicaties. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van web ontwikkeling en weten als geen ander wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een doelgerichte en succesvolle website. Hierdoor weten wij precies welk design en welke teksten jouw website nodig heeft.

webontwikkeling, websites: een doelgerichte website, een webite die responsive is een website die jouw klanten aanspreekt.

Websites

Een doelgerichte website
Website ontwikkeling is een breed begrip. Natuurlijk moet de website van jouw onderneming mooi, functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Maar wij weten dat web ontwikkeling nog zoveel verder gaat dan alleen dat. Zo moet je jezelf afvragen wat nu precies het doel is van jouw website en wie je ermee hoopt te bereiken. De antwoorden op deze vragen zijn bepalend voor de verdere inrichting van jouw website. Neem bijvoorbeeld een website voor het Openbaar Vervoer. Zo’n website heeft een hele andere doelgroep dan een webwinkel waar je schoenen kunt kopen. Daarom zien deze websites er heel verschillend uit. Niet alleen het design maar ook de teksten heel anders van toon.

Een website die responsive is
Naast doelgericht zijn is het vandaag de dag ook essentieel dat de website voor jouw onderneming of webshop responsive is. Dat betekent dat deze net zo gemakkelijk te bekijken en te navigeren is op je tablet of mobiele telefoon als op een pc. Steeds meer mensen doen zaken onderweg of gaan online terwijl ze in de bus zitten of in de rij staan. Is jouw website niet responsive en dus eigenlijk voor deze mobiele gebruikers niet bruikbaar, dan raak je een groot gedeelte van je klanten heel snel kwijt. Door ze ook een webapp aan te bieden, hebben deze klanten jouw onderneming of webshop altijd binnen handbereik.

Varianten

Wanneer u kiest voor Web ontwikkeling, bieden wij u graag drie varianten aan: Web Basic, Web Extra en Web Premium.
Hieronder vindt u de verschillende varianten, en de daarbij behorende eigenschappen.

Web Basis

2 pagina’s
Teksten geschreven door Copywriter
Geschikt voor Smartphone & Tablet
Zoekmachine geoptimaliseerd
E-mail Ondersteuning
Domein, Hosting, onbeperkt E-mail adressen

€59,- / Maand

opstartkosten €399,-

Bestel nu

Web Extra

5 pagina’s
Teksten geschreven door Copywriter
Geschikt voor Smartphone & Tablet
Zoekmachine geoptimaliseerd
E-mail & Telefonische Ondersteuning
Domein, Hosting, onbeperkt E-mail adressen

€79,- / Maand

opstartkosten €399,-

Bestel nu

Web Premium

10 pagina’s
Teksten geschreven door Copywriter
Geschikt voor Smartphone & Tablet
Zoekmachine geoptimaliseerd
E-mail & Telefonische Ondersteuning
Domein, Hosting, onbeperkt E-mail adressen

€119,- / Maand

opstartkosten €399,-

Bestel nu

Webshops

Een webshop is een erg belangrijk verkoopkanaal. Het ontwerp van jouw webshop is ook van groot belang, het is een soort online visitekaartje. Er zijn steeds meer bedrijven die online gaan verkopen dus het is van belang dat uw webshop eruit springt om de aandacht te trekken van potentiele klanten. Bij een webshop gaat het erom wat de klanten aanspreekt, deze klanten bepalen namelijk uw omzet.
Om u de beste webshop te bieden, bieden wij alleen webshops op maat zodat deze altijd aansluit op uw doelgroep. Dat is wat alleen een webshop op maat kan bieden.

Web applicaties

Web applicaties zitten net iets ingewikkelder in elkaar. Terwijl vroeger elke klant afzonderlijk een programma moest downloaden om gebruik te kunnen maken van bepaalde diensten, is dat tegenwoordig niet meer nodig. Kortom, een web applicatie is een computerprogramma dat is uitgevoerd in de vorm van een interactieve website. Voorbeelden van web applicaties zijn e-mailclients, ordersystemen en intra- en extranetomgevingen. Het enige wat nodig is voor een web applicatie, is een werkende internetverbinding.

Webapp

Door middel van web apps is het ook mogelijk toegang te verkrijgen tot web applicaties via uw mobiele telefoon of tablet. Uw web app heeft geen goedkeuring van een app-winkel op uw mobiele telefoon, Web apps zijn gewoon via de browser te bereiken.  Mobiele bezoekers kunnen voor het gemak met elke soort besturingssysteem toegang hebben tot uw web app, zonder daarvoor een afzonderlijke een app te moeten downloaden.