Huisstijl ontwikkeling

Huisstijl Ontwikkeling

Uit welke elementen bestaat een huisstijl
De visuele weergave van jouw website heeft betrekking op alle bedrijfsuitingen. Neem bijvoorbeeld een bedrijfslogo, typografie of een bepaald kleurgebruik. Maar ook briefpapier, enveloppen, brochures en visitekaartjes zijn belangrijk voor jouw uitstraling. Samen vormen al deze elementen een eigen huisstijl. Deze huisstijl is een ideale manier om naar jouw doelgroep te communiceren wie jij wil zijn als bedrijf. Daarnaast vergroot het de herkenbaarheid van de onderneming.

Het creëren van een huisstijl
Het ontwikkelen van een huisstijl gaat veel verder dan een leuke vormgeving. Je wilt laten zien waar jij als bedrijf voor staat. Dit moet bepalend zijn voor alle keuze die je maakt in het creatieve proces. Daarnaast is ook consistentie ideaal. Met consistentie bedoelen we dat visitekaartjes, enveloppen en brochures allemaal in dezelfde stijl moeten worden vormgegeven. Een huisstijl werkt namelijk alleen als alle onderdelen op dezelfde manier in alle bedrijfsuitingen worden doorgevoerd.

Digitaal en fysiek
Een complete huisstijl zie je niet alleen terug op het visitekaartje maar ook op de website. Fysieke uitingen kun je daarom niet los zien van de digitale bedrijfsuitingen. Bij Netsimpel vinden we het niet meer dan logisch dat we jou zowel bij jouw digitale als bij jouw fysieke communicatie van dienst zijn. Concreet betekent dit dat wij ook het ontwerp van jouw visitekaartjes en briefpapier kunnen verzorgen. Hetzelfde geldt voor het ontwerpen en vormgeven van bedrijfsfolders, boekjes, en andere fysieke uitingen.

Varianten

Wanneer u kiest voor huisstijl ontwikkeling, bieden wij u graag drie varianten aan: Logo Design, Huisstijl Design en Diverse Design.
Hieronder vindt u de verschillende varianten en de daarbij behorende eigenschappen.

Logo Design

Logo ontwerp

€195,-

Bestel nu

Huisstijl Design

Logo ontwerp
Briefpapier ontwerp
Envelop ontwerp
Visitekaart ontwerp

€349,-

Bestel nu

Diverse Design

Flyer of Poster ontwerp
Banner ontwerp
Folder ontwerp
Boekwerk ontwerp

v.a. €195,-

Bestel nu